Dobbeltsidet tape & Monteringstape

Dobbeltsidet tape & monteringstape

"Valg af dobbeltsidet tape kan ofte være komplekst. Der er en række nøglefaktorer, der spiller ind. Vil tapen blive brugt indendørs eller udendørs? Hvilken type overflader skal sammenføjes? "

Emnet er stort, og der er et væld af forskellige dobbeltsidede bånd. Formålet er relativt enkelt, at forbinde to overflader, midlertidigt eller permanent. En dobbeltklæbende tape består normalt af en film eller skummateriale, der er belagt med selvklæbende materiale på begge sider. Materialet, som vi omtaler som film eller skum ovenfor, kaldes "bærer" i teknisk sprogbrug. Det vil sige materialet i midten af ​​selve båndet.

Valg af dobbeltsidet tape kan ofte være komplekst. Der er en række nøglefaktorer, der er afgørende. Skal tapen bruges indendørs eller udendørs? Hvilken type overflader skal samles? Er der ujævnheder, der gør den dobbeltsidede tape tykkere? Type klæbemiddel Klæbemiddel omtales som det selvklæbende materiale, der er belagt på begge sider af den dobbeltklæbende tape. Skødesløst udtrykt "lim". De mest almindelige er akryl- og gummiklæbemidler. Hvis du skal lave en regel, bruges gummiklæber helst indendørs. Akryllim er mest almindeligt, mest fordi fordelene er flere. Klæberen er aldersbestandig, kan modstå udendørs miljøer, højere temperaturområder.

dubbelhäftande tejp monteringstejp

Uanset valg af dobbeltklæbende monteringstape er rene overflader en forudsætning. Hvor godt et bånd holder, er nærmest umuligt at svare på. Der er så mange forskellige overflader og mængden af ​​tape afgør også hvor meget vægt tapen kan klare. Sørg altid for, at tapen holder inden læsning, og som regel er vanskelige overflader som visse plastik eller malede metaller svære at samle.

Dobbeltsidet vævstape

Dette er en tynd dobbeltsidet tape beregnet til en række forskellige formål. Sammensæt papir, pap og andre lettere applikationer. Tapen er let at rive af i hånden og har en hurtig indledende klæbeevne. Fås i en række forskellige bredder.

> Link til produktet

PE-skum monteringstape

Et monteringstape, der er 1 mm tykt og optager ujævnheder meget godt. Denne tape har et bredt anvendelsesområde i alt fra lister og emblemer til biler og både. Denne dobbeltsidede tape er forsynet med en akrylklæber, hvilket betyder, at den også tåler UV-lys og udendørs applikationer.

> Link til produktet

Transparent akrylskumtape

En meget stærk dobbeltsidet tape, der er gennemsigtig. Fremragende til applikationer, hvor du ønsker at skabe en usynlig samling ved sammenføjning af glas eller andre transparente materialer såsom plexiglas eller akrylglas. Flere kunder bruger denne tape til at fastgøre LED-lys og andre lignende installationer. Maksimal styrke nås efter 72 timer.

> Link til produktet